Alegeti produsele

Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse. Magazinul foloseste un cos de cumparaturi "virtual", in care dumneavoastra adaugati produse folosind butonul Cumpara sau Adauga in cos. Acest buton il puteti gasi in dreapta fiecarui produs, la lista de produse sau la pagina cu detaliile despre produs.

Cosul de cumparaturi


La adaugarea produselor in cos, veti fi directionat automat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate. Pentru a mai adauga produse in cos, puteti reveni in magazin prin apasarea butonului "Continua Cumparaturile".

Dupa ce ati ales produsele, completati detaliile privind livrarea comenzii, in partea de jos a paginii, sub "Cosul de cumparaturi". Dureaza maxim 1-2 minute.

a. Daca sunteti client nou, atunci trebuie sa completati datele din formular pentru a va crea un cont (este necesar un cont valid de email pentru activarea contului) si sa apasati butonul de "Trimit comanda".

b. Daca sunteti deja client, introduceti email-ul si parola in boxul din dreapta si vi se vor incarca toate datele pe care le-ati folosit la ultima comanda. Daca doriti livrarea in aceleasi conditii, trebuie doar sa apasati "Trimit comanda".


Comanda telefonica

Pentru comenzi telefonice sunati la oricare din numerele de telefon de mai jos si unul dintre consultantii nostri de vanzari va va prelua comanda:

0236 836 366

0765 516 723

Programul nostru de lucru

PRELUARI COMENZI: Luni - Vineri de la 08:00 la 16.30 (pentru comenzi primite telefonic) si NON-STOP pentru comenzi lansate pe site si prin e-mail.

Modalitatea de plata

Puteti alege sa platiti prin ramburs la livrare, in avans prin ordin de plata sau direct la sediul nostru. In functie de modalitatea preferata, veti primi instructiuni suplimentare, daca e cazul.

Plata in numerar

Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare in sistem ramburs sau la ridicarea produselor de la sediul MARCOSER. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Ordin de plata
Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de SC MARCOSER SRL, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari.
Pentru plata prin ordin de plata sau depunere de numerar in cont aveti nevoie de urmatoarele date:

Nume firma: SC MARCOSER SRL
Cod unic inregistrare: RO 18127822
Nr. Registrul Comertului: J17/2074/2005
Adresa: Comuna Matca, Jud Galati
Cont: RO93RNCB0142017469480001
Banca: Banca Comerciala Romana, Sucursala Tecuci

Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei emise.

Trimiterea comenzii
Pentru a comanda produsele alese, apasati butonul Trimite Comanda.

Livrarea comenzilor
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea coletului. Exceptiile privind termenul de livrare sunt comunicate clientilor prin telefon sau e-mail de catre responsabilul de vanzari.
Costurile de livrare sunt calculate si confirmate de catre reprezentantul de vanzari in functie de fiecare comanda (greutate produse, timpul de livrare, adresa de livrare), aceste costuri fiind comunicate cumparatorului prin e-mail sau/si telefonic;
Confirmarea acceptarii costurilor de livrare se face de catre client si reprezentatul de vanzari, prin e-mail sau/si telefonic, indiferent de valoarea comenzii.

SC MARCOSER SRL livreaza comenzile confirmate telefonic/email prin urmatoarele cai:

   1. FAN COURIER– costul de livrare se calculeaza in functie de greutatea coletului si adresa de livrare in felul urmator: primul kilogram se taxeaza cu 17,36 RON (TVA inclus), iar restul kilogramelor se taxeaza cu 0,86 RON (TVA inclus) pentru fiecare kg in plus. Daca adresa beneficiarului la care se face livrarea se afla in zona 0 km a unui sediu Fan sau daca clientul opteaza pentru ridicarea coletului de la un sediu FAN COURIER, nu se mai percepe nici o alta taxa fata de costul transportului in functie de greutate, aceasta ramanand si costul final al transportului. In cazul in care beneficiarul opteaza pentru livrarea la o adresa care nu se afla in zona 0 Km a unui sediu FAN COURIER se aplica peste taxa in functie de greutate a coletului si o taxa suplimentara in functie de numarul de km dintre localitatea cu sediu FAN COURIER si localitatea de livrare. Aceasta taxa este de 1 RON (TVA inclus) pentru fiecare km. Va rugam sa consultati lista cu localitatile in care taxa pe km este 0 aici.

Exemplu de calcul al transportului cu Fan Courier al unui colet la Curtici, jud Arad:
100 tavi alveolare cu 28 celule/tava
Greutate 0,13x100=13 kg
Distanta Curtici-Arad 20 km.

Calcul cost transport: 17,36 lei (primul kg) + 0,86x12 (restul kg) + 1x20 (nr km Arad-Curtici) = 17,36 + 10,32 + 20 = 47,68 lei

Daca ridicarea se face din Arad (la sediul Fan Courier) sau daca localitatea dumneavoastra este pe lista localitatilor cu KM 0 atunci costul aceluias colet de 100 tavi alveolare este de 17,36 + 10,32 + 0 = 27,68 lei

2. URGENT CURIER– costul de livrare se calculeaza in functie de greutatea coletului si adresa de livrare in felul urmator: primul kilogram se taxeaza cu 18 RON (TVA inclus), iar restul kilogramelor se taxeaza cu 1 RON (TVA inclus) pentru fiecare kg in plus. Daca adresa beneficiarului la care se face livrarea se afla in zona 0 km a unui sediu Urgent sau daca clientul opteaza pentru ridicarea coletului de la un sediu URGENT CURIER, nu se mai percepe nici o alta taxa fata de costul transportului in functie de greutate, aceasta ramanand si costul final al transportului. In cazul in care beneficiarul opteaza pentru livrarea la o adresa care nu se afla in zona 0 Km a unui sediu URGENT CURIER se aplica peste taxa in functie de greutate a coletului si o taxa suplimentara in functie de numarul de km dintre localitatea cu sediu URGENT CURIER si localitatea de livrare. Aceasta taxa este de 1 RON (TVA inclus) pentru fiecare km. Va rugam sa consultati lista cu localitatile in care taxa pe km este 0 aici.

Exemplu de calcul al transportului cu Urgent Curier al unui colet la Curtici, jud Arad:
100 tavi alveolare cu 28 celule/tava
Greutate 0,13x100=13 kg
Distanta Curtici-Arad 20 km.

Calcul cost transport: 18 lei (primul kg) + 1x12 (restul kg) + 1x20 (nr km Arad-Curtici) = 18 + 12 + 20 = 50,00 lei

Daca ridicarea se face din Arad (la sediul Urgent Curier) sau daca localitatea dumneavoastra este pe lista localitatilor cu KM 0 atunci costul aceluias colet de 100 tavi alveolare este de 18 + 12 + 0 = 30,00 lei

   3. Posta Romana – coletele mici, in special semintele de legume, pot fi trimise prin Posta Romana. Coletele se trimit cu recomandare si se ridica de la oficiul postal din raza adresei de livrare. Plata se face ramburs la primirea coletului. Costurile de transport sunt calculate conform unui algoritm al Postei Romane astfel:

Tarif greutate (nr kg x 1,65 lei) + tarif înregistrare 1,65 lei + asigurare (valoarea declarată x 1,1%) + valoare ramburs mandat postal (valoarea mandatului  x 1,1%+ tarif fix aplicat la valoarea mandatului 2,5lei).

Exemplu de calcul al tranportului cu Posta Romana al unui colet la Curtici, jud Arad:
100 tavi alveolare cu 28 de celule/tava

Greutate 0.13 x 100 = 13 kg
Cost tavi 2.5 x 100 = 250 lei

Calcul cost transport:
1,65x13 (nr de kg) + 1,65 (tarif inregistrare) + 1,1%x20 (valoare minim declarata) + 1,1% x 250 (valoarea mandatului) + 2,5 tarif fix = 28.57 lei

Observatie: Prin Posta Romana nu se pot trimite colete cu greutate mai mare de 15kg!

   3. La cererea expresa a unor clienti livrarea se poate efectua cu o firma de curierat agreat de beneficiar.
   4. In anumite cazuri in functie de cantitatea si valoarea comenzii (comenzi mai mari de 10.000 RON) livrarea comenzilor se poate face de catre angajatii MARCOSER la adresa beneficiarului contra costului pe combustibil.