Vatan plastik san tic as

Vatan plastik san tic as

Vatan Plastik si-a inceput activitatea in industria de plastic cu fabricarea de furtunuri din PVC. Prin intermediul cresterii rapide a sectorului, compania a inceput in cativa ani productia de pelicula PE, folie pentru sere si solarii si diverse produse de ambalare din plastic. Prima fabrica moderna de productie a fost infiintata la Kartal, Istanbul, in 1975, in care inca se produce si astazi. Odata cu cresterea volumului de lucru, s-a adaugat cea de-a doua fabrica în 1983, cea de-a treia fabrica din 2006 si cea de-a patra fabrica din 2012, in lantul nostru de productie, iar in sfarsit cea de-a cincea fabrica ne-a aderat la Bilecik. Capacitatea de productie pentru cele cinci fabrici este de 200.000 tone pe an. Vatan Plastik si-a autentificat calitatea cu certificatul ISO 9001 si a obtinut certificatul de conformitate. Acum, fiind una dintre cele mai mari 500 de companii private din Turcia, Vatan Plastik a incheiat anul al 60-lea fără a face rabat de la calitatea. Vatan Plastik, cu personalul calificat, a devenit unul dintre cele mai importante institutii din industria turca. Vatan Plastik folosește cele mai dezvoltate extruderi, linii de imprimare, turnare, amestecare si reciclare în productia sa din Istanbul. Vatan Plastik exporta 60% din productia sa pe cinci continente din intreaga lume, peste 100 de tari. Prin intermediul S.C. Marcoser S.R.L., importator si distribuitor unic in Romania al produselor Vatan, sunt puse la dispozitie folii de acoperire pentru utilizarea in diverse scopuri. Astfel, foliile profesionale de acoperire pentru sere si solarii sunt disponibile la grosimi cuprinse intre 120 si 170 μ, cu durata de viata de la 3 la 7 ani. Foliile se comercializeaza la role, avand diferite latimi, in functie de necesitatea clientului. Foliile profesionale prezinta avantajele unor proprietati date de aditivii utilizati, asigurand un mediu propice cultivarii speciilor legumicole. Din gama de produse Vatan, mai sunt disponibile folia termica si folia de mulcire, produse de mare importanta si necesitate in culturile profesionale de legume.
Folie de acoperire solar si sere de 170mic grosime
Folie profesionala 170μ - durata de viata pana la 7 ani  Cumpără Preţ: 17.50 RON
Ambalaj:
Folie profesionala de acoperire sere si solarii, cu grosime de 170 microni, latimi variabile incepand de la 6,5m. Folia profesionala este multiaditivata cu aditivi UV, EVA, IR si produsa prin coextrudare in 3 straturi. Folia este garantata 3 ani de producator si ajunge pe solar la o durata de viata de 5 - 6 ani in conditiile din Romania.
Folie de acoperire solar si sere de 150mic grosime
Folie profesionala 150μ - durata de viata pana la 5 ani  Cumpără Preţ: 17.50 RON
Ambalaj:
Folie aditivata, triplustratificata, grosime 150 microni, 36 luni garantie, durata de viata pana la 5 ani!
Folie de acoperire solar si sere de 150mic grosime - 24 luni
Folie 150μ - durata de viata pana la 5 ani  Cumpără Preţ: 16.01 RON
Ambalaj:
Folie aditivata, triplustratificata, grosime 150 microni, 24 luni garantie, durata de viata pana la 5 ani.
Folie de acoperire solar si sere de 120mic grosime
Folie profesionala 120µ, durata de viata pana la 3 ani  Cumpără Preţ: 13.99 RON
Ambalaj:
Folie aditivata, triplustratificata, grosime 120 microni, 12 luni garantie, durata de viata 3 ani.
Folie de solar cu protectie termica
Folie de polietilena pentru protectie termica  Cumpără Preţ: 14.49 RON
Ambalaj:
SC MARCOSER SRL are placerea sa va ofere un produs nou pe piata foliilor profesionale de acoperire a serelor si solariilor: Folia cu aditivi IR cu rol de protectie termica (heat curtain - patura termica)!!!
Folie de mulcire
Folie transparenta de mulcire pt legume in sere si solarii  Cumpără Preţ: 13.99 RON
Ambalaj:
Folie transparenta de mulcire pt legume in sere si solarii.
FOLIE DE MULCIRE ALBA  Cumpără Preţ: 13.99 RON
Ambalaj:
Folie de mulcire alba utilizata in legumicultura la culturile din spatii protejate sau camp, culturi de pepeni, tomate, ardei, castraveti, vinete.
facebookGoogle PlusYouTubeVremea