Potrivit O.U.G. 34/2014 produsele achizitionate la distanta se pot returna in termen de 14 zile lucratoare de la primirea comenzii. Pentru retur e necesar să completați formularul de retur (dacă sunteți înregistrat) sau o declarație neechivocă (dacă nu sunteți înregistrat - se poate descărca de aici) - de ex. o scrisoare trimisă prin Posta (Str Principala, nr 1A1, comuna Matca, jud. Galati, cod 807185), Fax (0236.836.088) sau e-mail (office@marcoser.ro). Produsele pot fi returnate prin expediere la adresa: Marcoser SRL, Str Principala, nr. 1A1, comuna Matca, jud. Galati, cod 807185. Produsele pot fi returnate prin expediere la adresa: Marcoser SRL, Str Principala, nr 1A1, comuna Matca, jud. Galati, cod 807185.

Produsul se inlocuieste sau se ofera contravaloarea lui. Produsul returnat trebuie sa fie in stare perfecta, in cutia originala si cu certificatul de garantie, cutia produsului trebuie ambalata corespunzator, altfel va fi refuzata. Produsul nu este primit daca este zgariat, deteriorat, daca nu are etichetele intacte ori daca ii lipsesc din accesorii. Nu sunt acceptate drept retur produsele cu urme de uzura. Returnarea produsului se face printr-o firma de  curierat, sau prin Posta Romana. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile de la denuntarea contractului. Se recomanda folosirea aceluiasi serviciu de transport  utilizat pentru receptionarea produselor.

Contravaloarea comenzii se va transfera intr-un cont bancar intr-un interval de 14 de zile de la retur. Returnarea de produse este valabila numai pentru persoane fizice.