Sotrafa sa

Sotrafa sa

SOTRAFA, S.A., este un producator apartinand grupului Armando Álvarez, lider in productia de folie din polietilenă pentru sere si solarii din Spania si unul dintre primele din Europa, cu o productie anuala de peste 300.000 de tone. Compania are sediul in Almería Spania, intr-o zona care are cea mai mare concentrație de sere si solarii din lume. Exporta in 43 de tari si au o experienta in acest sector de peste 30 de ani. Activitatea este conceputa pentru doua sectiuni diferite: dezvoltarea pietei agricole si protectia mediului cu ajutorul geomembranelor de impermeabilizare, utilizate pentru o buna gestionare a apei si ca izolator al produselor poluante și al deseurilor. S.C. Marcoser S.R.L. este importator unic in Romania al produselor SOTRAFA, punand la dispozitie folii destinate acoperirii serelor si solariilor, folie termica, folie de mulcire, folie de acoperire pentru agricultura si accesorii pentru solar. Un produs de mare importanta este folia de acoperire pentru sere si solarii, cu latimi cuprinse intre 10 si 18 metri - cea de 18 metri fiind cea mai lata din Romania, grosimi de 150 si 180 µ (microni) si durata de viata pana la 5 respectiv 7 ani. Foliile sunt triplustratificate si prezinta numeroase avantaje conferite de aditivii utilizati in fabricare: rezistenta la razele solare, impiedicarea pierderii caldurii acumulate in timpul zilei, grad mare de transparenta, asigurarea difuziunii luminii. In plus, foliile au proprietatea de a impiedica formarea de picaturi de apa pe partea interioara, impiedica formarea cetii in sere/solarii si depunerea de praf pe partea exterioara.
Folie de acoperire solar si sere de 180mic grosime
Folie aditivata SOTRAFA 180µ - durata de viata pana la 7 ani  Cumpără Preţ: 19.50 RON
Ambalaj:
Folie profesionala TRC DH - SOTRAFA pentru sere si solarii, multiaditivata (UV, EVA, IR), triplustratificata, grosime 180microni (0.18 mm), 36 luni garantie, cu o durata de viata de pana la 7 ani in conditiile din Romania.
Folie de acoperire solar si sere de 150mic grosime
Folie aditivata SOTRAFA 150µ - durata de viata pana la 5 ani  Folie profesionala SOTRAFA pentru sere si solarii, multiaditivata, triplustratificata, grosime 150 microni
Folie de pereti pentru sere si solarii
Folie de pereti pentru sere si solarii  Cumpără Preţ: 14.49 RON
Ambalaj:
Folie de pereti pentru sere si solarii, aditivata,170, 150 si 100 microni grosime, rola de 100m.
Folie de solar cu protectie termica
Folie cu efect de termicitate si antipicurare  Cumpără Preţ: 17.01 RON
Ambalaj:
Folia cu rol de protectie termica si antipicurare comercializata de SC MARCOSER SRL este utilizata pentru a asigura o foarte buna izolare termica a serelor si solariilor si pentru a reduce cheltuielile cu energia termica in timpul anotimpurilor reci.
Folie de mulcire
FOLIE DE MULCIRE NEAGRA  Cumpără Preţ: 15.51 RON
Ambalaj:
Folie de mulcire neagra si perforata sau argintie pentru culturi de legume si capsuni. Aceasta impiedica evaporarea apei din sol in timpul verii.
facebookGoogle PlusYouTubeVremea