Acest site folosește cookie-uri pentru a vă pune la dispoziție cea mai bună experiență online. Prin continuarea navigării în site, sunteți de acord cu politica noastră de cookie. Sunt de acord Detalii

Sotrafa sa

Sotrafa sa

SOTRAFA, S.A., este un producator apartinand grupului Armando Álvarez, lider in productia de folie din polietilenă pentru sere si solarii din Spania si unul dintre primele din Europa, cu o productie anuala de peste 300.000 de tone. Compania are sediul in Almería Spania, intr-o zona care are cea mai mare concentrație de sere si solarii din lume. Exporta in 43 de tari si au o experienta in acest sector de peste 30 de ani. Activitatea este conceputa pentru doua sectiuni diferite: dezvoltarea pietei agricole si protectia mediului cu ajutorul geomembranelor de impermeabilizare, utilizate pentru o buna gestionare a apei si ca izolator al produselor poluante și al deseurilor.
Folie de acoperire solar si sere de 180mic grosime
Folie aditivata SOTRAFA 180µ - durata de viata pana la 7 ani  Cumpără Preţ: 19.50 RON
Ambalaj:
Folie profesionala TRC DH - SOTRAFA pentru sere si solarii, multiaditivata (UV, EVA, IR), triplustratificata, grosime 180microni (0.18 mm), 36 luni garantie, cu o durata de viata de pana la 7 ani in conditiile din Romania.
Folie de acoperire solar si sere de 150mic grosime
Folie aditivata SOTRAFA 150µ - durata de viata pana la 5 ani  Folie profesionala SOTRAFA pentru sere si solarii, multiaditivata, triplustratificata, grosime 150 microni
Folie de solar cu protectie termica
Folie cu efect de termicitate si antipicurare  Cumpără PROMOŢIE!
Preţ: 16.51 RON
Ambalaj:
Folia cu rol de protectie termica si antipicurare comercializata de SC MARCOSER SRL este utilizata pentru a asigura o foarte buna izolare termica a serelor si solariilor si pentru a reduce cheltuielile cu energia termica in timpul anotimpurilor reci.
Folie de mulcire
Folie de mulcire neagra  Cumpără Preţ: 14.49 RON
Ambalaj:
SC MARCOSER SRL comercializeaza folie neagra de mulcire pentru culturile de legume si flori!
facebookGoogle PlusYouTubeVremea