Folie profesionala TRC DH - SOTRAFA pentru sere si solarii, multiaditivata (UV, EVA, IR), triplustratificata, grosime 180microni (0.18 mm), 36 luni garantie, cu o durata de viata de pana la 7 ani in conditiile din Romania.

Vezi descriere
Selectează ambalaj
Cantitate

Ați ales:

Folie profesionala TRC DH - SOTRAFA pentru sere si solarii, multiaditivata (UV, EVA, IR), triplustratificata, grosime 180microni (0.18 mm), 36 luni garantie, cu o durata de viata de pana la 7 ani in conditiile din Romania.

Comenzi telefonice:

0374 08 08 08

0236 83 63 66

Descriere Folie aditivata SOTRAFA 180µ - durata de viata pana la 7 ani

SC MARCOSER SRL oferă fermierilor din toată țara cea mai bună folie pentru agricultură și horticultură pentru acoperire sere și solarii, produsă de SOTRAFA - SPANIA, lider in producerea de folie la cele mai înalte standarde de calitate.
Folia de acoperire este difuză si conține copolimerii EVA/EBA. Folia poate fi de culoare albă sau galbenă, fabricată prin procesul de coextrudare în mai multe straturi și diferite grosimi. Arta cu care diferitele materii prime au fost așezate în funcție de strat îmbunătățește proprietățile foliei.

Proprietățile foliei profesionale de acoperire:

Această folie a fost special proiectată pentru acoperirea serelor și solariilor, asigurând o rezistența ridicată la degradarea  cauzată de radiația solară sau de aplicarea pesticidelor, datorită pachetului special de aditivi U.V. din componență.
Partea exterioară ii conferă foliei rigiditatea și rezistenta la rupere. Totodata conține un aditiv special Antipraf ce împiedică depunerea prafului și favorizează alunecarea zăpezii.
Fiind prima in contact cu radiația solară, partea exterioară a foliei are o cantitate de aditivi mai mare, ceea ce inseamnă o mai bună protecție pentru cele 2 straturi de la interior.
Tot acest strat este responsabil și de luminozitatea superioară dată de acestă folie.
Stratul central conține o cantitate mai ridicată de aditivi EVA ( etil vinil acetat ) ceea ce ii conferă o mai bună flexibilitate, transparență și termicitate foliei TRC DH.
Cel de al treilea strat,cel din interiorul solarului, vine cu un pachet special de aditivi stabilizatori care asigură rezistență împotriva diferiților agenți chimici folosiți în agricultură, cum ar fi pesticidele. 
          Raport m2/kg : 5,5m2 = 1kg   

Calculator folie pentru sere si solarii

Avantajele foliei profesionale de acoperire:

 • Proprietăți mecanice foarte bune, combinând proprietățile copolimerilor EVA/EBA și cele ale LDPE (polietilena de joasă densitate);
 • Durata de viață ridicată;
 • Transmisie a luminii albe de peste 90%, ceea ce oferă o bună luminozitate a solarului;
 • Difuzia luminii, de peste 62%, evită crearea de umbre in interiorul solarului, permitând o densitate de plantare mai mare;
 • Aditivată IR (3-5°C diferență de temperatură);
 • Strat de protecție Antipraf la exterior - în acest caz recomandăm ca folia de acoperire să se monteaze cu logo-ul în interiorul solarului.

Folia aditivată TRC DH face parte din gama de folie aditivata TRC produsa de SOTRAFA - SPANIA.

Gama de folie profesionala de acoperire aditivata TRC:

Folia de acoperire conține copolimerii EVA/EBA si este fabricată prin procesul de coextrudare în mai multe straturi și pe diferite grosimi. Proprietățile foliei sunt îmbunătățite prin așezarea corectă a materiei prime in straturile corespunzatoare.
Gama TRC poate fi Difuză (D) sau Transparentă (T), Albă (H) sau Galbenă (N) 

Caracteristicile foliei TRC: 

 • Proprietăți mecanice foarte bune, combinând proprietățile copolimerilor EVA/EBA cu cele ale LDPE (polietilenă de joasă densitate), LLDPE (polietilenă liniară de joasă densitate) și rășini;
 • Durata de viață ridicată;
 • Transmisie a luminii albe ridicată, ceea ce oferă o bună luminozitate a solarului;
 • Varianta Difuză TRC D dispune de o difuzie eficienta a luminii, prin care se  evită crearea de umbre, a parilor sau a tevii, in interiorul solarului, permitând o densitate de plantare mai mare;
 • Varianta Transparentă TRC T este recomandata pentru zone cu luminozitate scazută deoarece beneficiază de o difuzie scazută a luminii;
 • Aceasta gamă este recomandată in zone cu diferențe mari de temperatură intre zi și noapte;
 • Efectul termoizolant evită posibilele inversiuni termice. 

Pentru constructia solariilor pe structura lemnoasa, Marcoser recomanda folosirea unui material lemnos cat mai bine uscat, deoarece rasinile (de brad) pot afecta durata de viata a foliei.

Prețuri reduse la ultimele bucăți din rolă

13m x 1.5mL / 4.2KG

81.92 LEI 69.67 LEI (TVA inclus) (-15%)

13m x 1.5mL / 4.2KG

81.92 LEI 69.67 LEI (TVA inclus) (-15%)

13m x 2.5mL / 6.4KG

124.83 LEI 106.17 LEI (TVA inclus) (-15%)

13m x 11mL / 24.4KG

475.9 LEI 404.76 LEI (TVA inclus) (-15%)

16m x 2mL / 6KG

117.02 LEI 99.53 LEI (TVA inclus) (-15%)

16m x 11mL / 32KG

624.13 LEI 530.84 LEI (TVA inclus) (-15%)

18m x 10mL / 32KG

624.13 LEI 530.84 LEI (TVA inclus) (-15%)

Caracteristici:

 • Grosime: 180 μ
 • Producator: Sotrafa
 • Durata de viata: 7 ani
 • Latime: 8 m, 18 m, 10 m, 11 m, 12 m, 12.5 m, 13 m, 14 m, 15 m, 16 m, 16.5 m, 17 m, 20 m

Review-uri

Opiniile clientilor despre produs

Ai cumparat sau primit acest produs?

Spune si altora parerea ta

Adaugă un review

Alte produse care v-ar putea interesa:

Ce au mai comandat cei care au cumparat acest produs: